Opvoedkracht Nieuwegein heeft een contract bij de Lekstroom-gemeenten (Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen en Lopik), waardoor het mogelijk is via de wijk/buurtteams kosteloos hulp te ontvangen, na verwijzing door hen.  In Nieuwegein verloopt dat via Geynwijs.

Ook kunt u, zonder verwijsbrief, op eigen kosten, gebruik maken van de hulpverlening.   

Voorafgaand aan een kennismakingsgesprek kunt u telefonisch met mij overleggen om in te schatten of u bij mij aan het juiste adres bent. Dit gesprek is kosteloos.

Daarna volgt een kennismakingsgesprek (30 € per uur) en vervolggesprekken (70 € per uur), waarin we aan de slag gaan met uw vragen.

Ook is het mogelijk een huisbezoek af te leggen of elders te observeren: 70 € per uur,  exclusief eventuele reistijd (€0,30 per km). 


Opvoedkracht Nieuwegein hanteert de Algemene Voorwaarden zoals opgesteld door de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen)
Tarieven voor tijdelijke orthopedagogische ondersteuning kunnen worden aangevraagd en zijn afhankelijk van de vraag van uw organisatie, bijvoorbeeld coaching van medewerkers en/of inhoudelijke werkbegeleiding of anderszins, voor zover binnen mijn expertise.

Neem gerust contact op om te bespreken of ik een bijdrage kan leveren binnen uw organisatie.


Opvoedkracht Nieuwegein hanteert de Algemene Voorwaarden zoals opgesteld door de NVO