Even voorstellen: wie ben ik?

Mijn naam is Nicole Hopstaken, ik ben getrouwd en moeder van een zoon en twee dochters.

Ik ben al jaren werkzaam als orthopedagoge in de jeugd- en gezinshulpverlening en ben geregistreerd als Orthopedagoog-Generalist bij het NVO; daarvoor volgde ik vele cursussen met de nieuwste kennis over allerlei onderwerpen die met kinderen, jongeren en ouders/opvoeders te maken hebben.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn betrokkenheid, zorgvuldigheid, transparantie en betrouwbaarheid. Ik ben een positieve denker, kan goed samenwerken en doe dat bevragend, oplossingsgericht en met de nodige creativiteit en humor. Ik heb onder andere vele jaren ervaring in de jeugd- en opvoedhulp, maar ook in de pedagogische hulp bij gezinnen met medische problemen.

Ik werk graag samen met ouders en hun kinderen om op zoek te gaan naar oplossingen voor de vragen die er leven.