Voor wie: kinderen en jongeren

Het kan gebeuren dat je een periode hebt dat het wat minder goed met je gaat. Soms duurt dat heel kort en ga je weer door, maar soms lukt dat niet en heb je vaker of voor langere tijd problemen.

Je bent dan bijvoorbeeld snel boos of juist bang en durft weinig. Of je hebt vaak ruzie of last van ruzie van anderen om je heen. Misschien vinden anderen je heel druk of zijn er problemen in je gezin, ben je verdrietig of heb je problemen op school of met vrienden of vriendinnen. Zo kunnen er allerlei dingen zijn waar je je zorgen over maakt of last van hebt.  

Soms kunnen je ouders, familie, leerkrachten of vrienden/vriendinnen je verder helpen. Maar het kan ook zijn dat dat niet lukt; dan is het fijn om iemand anders hulp te vragen die vaker andere kinderen en jongeren helpt en die ook ouders begeleidt in hoe zij het beste hun kind kunnen steunen. Dat is niet iets om je voor te schamen. Het is juist heel goed als je het er niet bij laat zitten, maar iets aan wil pakken!

Als jij en je ouders hulp nodig hebben wil ik graag van jullie horen waar je last van hebt en wat je anders zou willen. Ik kan dan meedenken met wat jou en je gezin verder kan helpen.

Je kunt me bellen of mailen als je wil ontdekken of ik iets voor je kan betekenen!